Akce pro děti

• Čarodějnický slet v Trávě – Kouzelná chemie 🗓
    Spolek rodičů a přátel při ZŠ Trávníčkova vás srdečně zve na Čarodějnický slet, který bude tentokrát na téma Kouzelná chemie. Kromě pečení buřtíků a soutěží pro děti vás čeká i setkání se Science klubem, který nám představí své chemické čarování. Některá kouzla si budou moci děti samy i vyzkoušet. 📅
  • Procházka přírodní památkou Hostivické rybníky 🗓
    Spolek rodičů a přátel ZŠ Trávníčkova, sekce Tráva v botaskách zve rodiče s dětmi (i bez dětí) na výlet, který se uskuteční v neděli 21.4.2024. Sraz v 9:40 na autobusovém nádraží Zličín. Pojedeme autobusem č. 347 ze Zličína do zastávky Chýně, Pivovarský dvůr (9:53 – 10:12). Z autobusové zastávky se
  • Drakiáda a Poznávání lesa 🗓
    Přijďte se svými dětmi užít podzimní atmosféru na Drakiádě pořádané Spolkem rodičů a přátel při ZŠ Trávníčkova! Čeká vás spousta zábavy i poznávání. 📅 Kdy? Ve čtvrtek 12.10.2023 ⏰ V kolik? Od 15:30 do 17:00 📍 Kde? Venkovní areál ZŠ Trávníčkova Co vás čeká? 🌲 Stezka Poznávání lesa 🎏 Zdobení
  • Lomy u Mořiny a Karlštejn 🗓
    Spolek rodičů a přátel ZŠ Trávníčkova, sekce Tráva v botaskách zve rodiče s dětmi (i bez dětí) na výlet s týmovou kooperativní hrou, který se uskuteční v neděli 4.6.2023. Pojedeme autobusem č. 311 ze Zličína do Mořiny (10:50 – 11:40). U lomů si popovídáme o vybavení na výlety (očekáváme vaše
  • Výlet ke Kačáku s Trávou v botaskách 🗓
    V sobotu 22.4.2023 využijeme krásného počasí a vyšlápneme ven. Spolek rodičů a přátel ZŠ Trávníčkova, sekce „Tráva v botaskách“ zve rodiče s dětmi (i bez dětí) na procházku Přírodním parkem Povodí Kačáku. Pojedeme v 10 hodin autobusem č. 307 ze Zličína do zastávky Ptice, křižovatka (asi 20 minut) a poté se vydáme ke